Update trainingen
Vorige week hebben we onze leden gevraagd een enquête in te vullen, waarin we onder andere hebben geïnventariseerd of we de trainingen in deze tijden weer buiten moeten gaan oppakken. Inmiddels hebben we ruim 50 reacties op de enquête ontvangen, waarvoor hartelijk dank! Mocht je de enquête nog niet hebben ingevuld, dan willen we jullie vragen dat alsnog te doen.
 
80% van de leden geeft aan graag weer op korte termijn buiten te willen trainen, waarvan vrijwel iedereen wel eerst een gedegen plan verlangt. De afgelopen weken zijn we als bestuur en technische commissie erg druk geweest om aan dit plan te werken. 
 
We hebben nog even tijd nodig om de plannen en protocollen af te stemmen met onze trainers en de gemeente. We streven ernaar om op maandag 18 mei weer te starten met trainingen voor alle jeugdteams. In eerste instantie gaat elk team bij mooi weer 1x in de week trainen in de buitenlucht tot aan de zomervakantie.
 
We zullen dan gaan trainen in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dat betekent nieuwe teams en nieuwe trainers. Omdat er dit seizoen geen ruimte is voor selectietrainingen, hebben we met TC en trainers een eerste teamindeling gemaakt. In september zullen we vervolgens een definitieve teamindeling naar de basketbalbond versturen.
 
Eind volgende week zullen we jullie opnieuw mailen met de teamindeling, het trainingsschema tot aan de zomervakantie en het protocol om veilig buiten te kunnen trainen.
 
Tot slot is aan deze mail ook nog een brief van onze penningmeester toegevoegd over de financiële afhandeling.
 
Voor vragen over deze mail kun je mailen naar tc@thevalleybucketeers.nl, voor vragen aan de penningmeester kun je mailen naar penningmeester@thevalleybucketeers.nl.
 
Hopelijk tot snel weer op het veld!
 
Groeten,
Bestuur en Technische Commissie The Valley Bucketeers