WNQ Hungry Wolves Basketballcamp 2020

Landstede Hammers Jeugd trainer/coaches Tim Arns en Mathieu ten Dam organiseren van 20 t/m 24 juli 2020 het Hungry Wolves Basketballcamp in Topsporthal IISPA te Almelo. Dagelijks krijgen de deelnemers 4 uur training van deze twee professionals en gerenommeerde gast trainers. Rondom de trainingen krijgen de deelnemers informatie over gezonde voeding en lifestyle. Ook organiseren beide heren een Coach Clinic op maandag 20 juni 2020 om hun kennis en ervaring met verenigingstrainers en coaches te delen.

 

WNQ (We Never Quit) heeft een speciaal trainingsprogramma ontwikkeld om de deelnemers optimaal, binnen een korte tijd, te ontwikkelen en handvatten mee te geven waar de spelers tijdens het seizoen bij hun eigen vereniging aan kunnen blijven werken.

 

Dagelijks zal er iedere ochtend vanuit videobeelden gewerkt gaan worden aan basis fundamentals en de persoonlijke skills van een individu in 1-0, 1-1, 2-0, 2-2, 3-3 situaties. In de middag zal de aangeleerde fundamental worden toegepast en wordt er speciale aandacht aan de specifieke fundamental gegeven in wedstrijdverband.

 

Spelers weten aan het eind van iedere dag en kunnen benoemen wat ze geleerd hebben. Waarom ze dit geleerd hebben en hoe ze de fundamental kunnen toepassen.

 

“Tijdens het seizoen worden spelers een beter team. In de zomer worden spelers een betere speler. We hebben inmiddels al veel aanmeldingen voor het ‘Hungry Wolves’ kamp. Tim en ik hopen op deze manier spelers en verenigingstrainers te kunnen helpen. “ Meld Ten Dam die bij Landstede het Mannen U14 team onder zijn hoede heeft. “Iedere topsporter begint als breedte sporter. We delen onze passie en ervaring dan ook graag met de verenigingen in de regio.”.

 

Als leden van onze vereniging geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan het ‘Hungry wolves’ kamp kunnen zij zich aanmelden op de website van WNQ of via de onderstaande link. Als je in het kopje opmerking ‘(naam van onze vereniging) 10euro’ vermeld dan krijg je 10 euro korting op de inschrijvingskosten. https://wnqfit.weebly.com/summer-camp.html

 

Trainer/coaches kunnen zich gratis inschrijven voor de coach clinic via: https://wnqfit.weebly.com/coach-clinic.html

 

Alvast veel plezier gewenst in Almelo!