Sponsorshooting op 13 maart

Op woensdagavond 13 maart staat de jaarlijkse sponsorshooting weer op het programma! 

 

Zoals elk jaar is de sponsorshooting ook dit jaar weer een belangrijke bron van inkomsten voor de vereniging. Onze vereniging zit in de lift. Er zijn veel toekomstplannen en enthousiaste vrijwilligers die veel tijd en energie in de toekomst van onze vereniging willen steken. 

 

Deze vrijwilligers zijn erg belangrijk, maar er zijn ook financiële middelen nodig om te kunnen groeien. Daarom vragen we jullie om je beste beentje voor te zetten en je best te doen om veel sponsoren te vinden en natuurlijk om veel punten te scoren! Het opgehaalde geld kunnen we dan bijvoorbeeld weer investeren in nieuwe ballen en andere materialen. In de afgelopen jaren bijvoorbeeld, heeft de vereniging 20 nieuwe Heren trainingsballen en 2 nieuwe Heren wedstrijdballen kunnen kopen van een deel van de opbrengst.

 

Natuurlijk belonen we de leden die het meeste geld ophalen en de leden die zich het meeste inzetten voor de sponsorshooting. Dit jaar zijn er prijzen voor de jeugdspeler die het meeste geld ophaalt en voor de jeugdspeler met het meeste aantal sponsoren.

 

Natuurlijk draait het tijdens deze avond om het geld, maar we moeten ook de sportieve uitdaging niet vergeten. Wie maakt in 15 minuten tijd de meeste scores? Vorig jaar was er een speler die 150 lay-ups scoorde. Wie gaat dit record van Bart ter Haar verbreken?

 

De sponsorshooting op 13 maart zal om 18.30 uur beginnen. We willen alle leden van The Valley Bucketeers vragen om ook vanaf deze tijd aanwezig te zijn om de jongste leden aan te moedigen tijdens hun sponsorshooting! Hoe meer publiek, des te meer scores en dus geld voor onze vereniging!

 

Zorg er in elk geval voor dat je 30 minuten voor je eigen tijd aanwezig bent om te helpen met tellen bij de teams die voor jou aan de beurt zijn. Onder aan deze brief is het tijdsschema weergegeven.

 

Hopelijk halen we met z’n allen weer een mooi bedrag voor de vereniging op, zodat we ook het komende jaar weer kunnen investeren in een mooie toekomst voor The Valley Bucketeers!

 

Met vriendelijke groet,

 

Het bestuur

The Valley Bucketeers

 

Speelschema 

 

U8 en U10

18:30 uur

 

U12-1, U12-2

18:50 uur

 

U14-1, U14-2

19:10 uur

 

U16, U16-2 en U18

19:30 uur

 

Dames senioren

19:50 uur

 

Heren senioren

20:10 uur