U12 in Denemarken

Vertrekken

We gingen als eerste verzamelen bij het Ravijn en als je er was deden we de spullen in de auto. En toen gingen we wachten tot iedereen er was. Toen iedereen er was gingen we rijden. Toen we gingen rijden gingen Tycho en ik een film kijken. Maar toen viel het dvd schermpje uit en toen gingen we een andere film kijken op onze telefoon. Toen we op de helft zaten van onze film gingen we stoppen bij een wc gebouw maar het stonk daar super erg en toen reden we een klein stukje door naar een ander tankstation en gingen we daar plassen. Na het plassen gingen we weer rijden en gingen wij weer verder met de film. Toen we in Hamburg waren gingen we weer stoppen bij een tankstation om te plassen. Toen we klaar waren met plassen gingen we weer rijden. En Tycho en ik gingen weer een film kijken.

 

Toen we er waren

Toen we aankwamen stond er een man van Landstede en gingen we er mee praten en toen zij Floris pap dat lijkt wel Sjors want hij is ook kaal en toen zij Sjors ik ben Sjors! En toen gingen we naar binnen om aan te melden maar toen moesten we even wachten en gingen we rondkijken. Toen we hadden aangemeld gingen we naar de klas. Toen we in de klas waren maakten we een jongens en een meisjes kant. En toen gingen we de luchtbedden oppompen maar Yings luchtbed was lek en toen gingen we plakken. Toen we klaar waren met de luchtbedden oppompen gingen we op onze mobiel filmpjes kijken. Na dat we de filmpjes hadden gekeken gingen we eten we moesten eerst wel tien minuutjes wachten omdat er een rij stond. Toen kregen we een kaartje met cijfers erop tot en met tien. En er stond op het menu koude pasta met een soort gehaktbal. Toen we klaar waren met eten gingen we naar de school . Toen we in de school waren gingen we omkleden na het omkleden gingen we spelletjes doen na de spelletjes gingen we slapen. Toen we wakker werden gingen we ons eerst omkleden en tandenpoetsen toen. Na het omkleden en tandenpoetsen gingen we de tas inpakken.

Daarna gingen we eten. Na het eten gingen we wachten op de bus naar de wedstrijd. Jammer genoeg hebben we verloren. Na de wedstrijd gingen we met de bus naar de klas.Toen we in de klas waren gingen we de tassen dumpen en gingen we eten. Na het eten gingen we onze tassen pakken en op de bus wachten. Jammer we hebben weer verloren. Na de wedstrijd gingen wij weer naar de klas om onze spullen te dumpen en gaan te eten. Na het eten pakten we onze zwem tas in. Daarna gingen wij zwemmen na het zwemmen gingen we een wedstrijd kijken. Na de wedstrijd kijken gingen we in de klas chillen. Na het chillen gingen we slapen. Toen we wakker werden gingen we gelijk de tas pakken en eten. Naar het eten pakten we de bus naar de sporthal want we hadden een wedstijd. Jammer genoeg hadden we hem verloren. Gingen we onze spullen dumpen want we gingen naar de ouders want we gingen daar eten. Na het eten bleven daar nog even. Daarna gingen we naar onze klas de tas pakken want we hadden een wedstrijd. De wedstrijd hebben we verloren. Na de wedstrijd gingen we eten. Na het eten gingen we zwemmen. Na het zwemmen gingen we terug naar de klas. In de klas gingen we chillen. Daarna gingen we ons omkleden en tandenpoetsen. Toen gingen we slapen. Na het slapen gingen we ons luchtbed leeglaten en ons dekbed overtrek er afhalen. En onze spullen in de tas doen. Daarna gingen we eten. Na het eten gingen we alle tassen in de auto doen en gingen we weer op weg naar Nederland.

 

Terugweg

De terugweg gingen we een film afkijken. Na de film gingen wij een Donald Duck pocket lezen. Daarna stopten wij bij een tankstation om te plassen. Bij het tankstation at ik ook noch een grote chocolade muffin. Toen we daar klaar waren gingen we weer rijden. Tijdens het rijden gingen wij spelletjes doen op onze telefoon. En toen waren we weer thuis. 

 

Verslag: Marik Lorkeers