Samenwerking met Fysiotherapie Koninginneweg

The Valley Bucketeers is een samenwerking aangegaan met Fysiotherapie Koninginneweg. Spelers met blessures kunnen nu snel terecht aan de overkant van onze sporthal Het Ravijn! Fysiotherapeut Lars Gottemaker stelt zichzelf hieronder voor.


Ik ben Lars Gottemaker, in 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds september 2018 werkzaam bij Fysiotherapie Koninginneweg. Dit is een grote praktijk in Rijssen die ook in Nijverdal bij de Basic fit een dependance heeft. Op deze locatie zal ik vooral te vinden zijn. Ik ben fysiotherapeut en manueel therapeut i.o. Daarnaast heb ik, door het volgen van verschillende cursussen en scholingen en mijn achtergrond als waterpoloër van Het Ravijn en het Nederlands team, een grote interesse in sportblessures en coördinatie-, kracht- en revalidatietrainingen.

 

Met mijn achtergrond in de sport denk ik dat ik jullie goed kan helpen bij het revalideren van een blessure om zo snel mogelijk weer terug te keren in het veld.

 

Ik zal ervoor zorgen dat de spelers/speelsters zo snel mogelijk behandeld worden en dat ze de juiste fysiotherapeutische zorg krijgen die ze nodig hebben. Daarnaast is er de mogelijkheid om tijdens de behandeling gebruik te maken van de faciliteiten van basic fit voor een optimaal herstel zodat de sporter weer op top niveau terug keert. Ik ben zelf op maandag en vrijdag de hele dag aanwezig en op dinsdagavond is er een collega aanwezig bij de Basic fit.

 

Bel gerust voor een afspraak naar de praktijk (0548-515599) of neem contact op via de website: www.fysiotherapiekoninginneweg.nl

 

Koninginneweg