Voordelig naar Landstede Basketbal

Onlangs tekenden The Valley Bucketeers en Landstede Basketbal een samenwerkingsovereenkomst voor het seizoen 2018-2019. Met deze samenwerking proberen beide verenigingen elkaar te ondersteunen, om zo het basketbal in de regio naar een hoger plan te trekken.


Zie ook: https://landstedebasketbal.nl/landstede-basketbal-bindt-partnerclubs.html


Landstede Basketbal zal komend seizoen enkele clinics verzorgen voor zowel jeugdleden als trainers. De (eredivisie) ervaring van Landstede Basketbal kan ons helpen met het ontwikkelen van onze spelers en het technisch kader.


Wij willen als vereniging graag deze eredivisie ploeg ondersteunen bij elke thuiswedstrijd in Zwolle. Hiervoor hebben we dit seizoen een hele mooi actie voor leden en vrienden van The Valley Bucketeers, als teamuitje of een gezellige avond met vrienden/familie.


Dit seizoen kun je de thuiswedstrijden van Landstede Basketbal bezoeken voor slechts €2,50 per persoon!


Doorgaans kost een ticket afhankelijk van wedstrijd en leeftijd, tussen de €5,- en €13,-. Een geweldige aanbieding van deze club! Je kunt het hele seizoen onbeperkt gebruik maken van deze actie. Geef uiterlijk één dag voor elke thuis wedstrijd alleen je gewenste aantal tickets door aan Inge van Leusen (ingevanleusen@hotmail.com). Zij regelt de bestellingen en directe betaling voor onze club.


Het wedstrijdprogramma van Landstede Basketbal kun je hier vinden: https://landstedebasketbal.nl/wedstrijden

We hopen op een mooi basketbal seizoen waarin we met veel enthousiasme Landstede Basketbal mogen gaan aanmoedigen.