U14-1 wint na goede wedstrijd van Hanze Stars

We hadden een uitwedstrijd tegen Hanze Stars, omdat hun sporthal niet gebruikt kon worden werd de wedstrijd gespeeld in Warnsveld. De vorige wedstrijd tegen Hanze Stars hadden we gewonnen, deze hebben we thuis gespeeld, maar we hebben ook al een wedstrijd van hun verloren dus spannend.


Helaas kon Givan nog niet meedoen in verband met zijn enkelblessure. In de 5e speelminuut werd er door Valley Buck als eerste gescoord door Daan, na nog een vrije worp van Daan werd het 0-3.


We speelde goed, hadden veel rebound, met nog een score van Martijn en Daan was het na 10 minuten 2-7.
De tweede 10 minuten begonnen we sterk, binnen 10 seconden werd er weer gescoord door Daan, dit zette we goed door met scores van Maurits, Daan, Tom, Lars, Christian, Jochem.


Na de tweede 10 minuten was de stand 8-26 voor ons, een lekkere stand om de rust in te gaan.
Na de rust kwam Hanze Stars toch wat terug, maar met scores van Lars, Christian, Tom, Maurits was het na een half uur spelen 17-40!


De laatste 10 minuten begonnen we weer met een score van Daan binnen 20 seconden, met scores van Christian en Lars wist Daan de stand te brengen op 17-50 ( en door de meerijdende ouders werd er een wave gedaan op de tribune ! )


Met nog scores van Lars, Christian, en Tom ( Tom scoorde in de zoemer de laatste punten voor VB )
Kwam de eindstand op 21-63!


Het was een mooie wedstrijd, waren echt een team en wisten elkaar goed te vinden en speelden goed samen.
Als beloning voor onze winst kregen we na de volgende training een ijsje van Willeke en Maddeo.


Verslag Daan Hoogers.