Sponsorshooting 14 maart

Morgen is het alweer zover, want op woensdag 14 maart vindt jaarlijkse sponsorshooting plaats, wat betekent dat je ook nog maar een paar dagen de tijd hebt om nog wat laatste sponsoren over de streep te trekken. Vorig jaar hebben we het fantastische bedrag van 2882,80 euro weten op te halen en het zou natuurlijk geweldig zijn als we met zijn allen dat bedrag weten te overtreffen.

 

Net als vorig jaar zijn er weer prijzen voor het jeugdlid met het hoogste sponsorbedrag en het jeugdlid met de meeste sponsoren. Afgelopen jaar mochten de winnaars een wedstrijd van Landstede Basketbal bezoeken in de playoffs van de Eredivisie en voor deze ronde hebben we iets vergelijkbaars in petto. Het is dus zeker de moeite waard om nog even flink je best te doen! Mocht je, je formulier al vol hebben, dan kun je gewoon op d achterkant verder natuurlijk!

 

Ten opzichte van vorig jaar hebben we het schema iets aangepast en beginnen we een half uurtje later. Dit om ervoor te zorgen dat er ook voldoende mensen achter de tafel zitten om alle formulieren en geldbedragen in ontvangst te nemen.

 

Zie hieronder hoe laat jouw team aan de shooting begint:

 

18:30: U8 en U10
18:50: U12-1, U12-2
19:10: U14-1, U14-2, U14-3
19:30: U16-1, U16-2 en U18
19:50: Dames Senioren
20:10: Heren Senioren

 

Wij willen jullie vragen om in ieder geval een half uur van tevoren aanwezig te zijn, zodat je kunt helpen met tellen bij de groep die voor jouw team komt. Ook hopen we natuurlijk op voldoende ouders op de tribune om onze leden tot grote hoogten te stuwen en eventueel een steentje bij te dragen bij het tellen.

 

We hopen op een net zo succesvolle sponsorshooting als vorig jaar en kunnen niet wachten om jullie woensdag weer allemaal in actie te zien! Tot dan!


Met sportieve groet,

De activiteitencommissie