OLIEBOLLENMIXTOERNOOI

Wat is de bedoeling?

Van 15.00 - 18.00 uur wordt het toernooi gehouden voor alle leden van de VB. De leden worden ingedeeld in teams die bestaan uit spelers van alle leeftijden. Zo kun je bijvoorbeeld als Peanut samen in een team zitten met een speler van Heren 1 of Dames 1! Alle leden mogen mee doen, of je nu lang op basketbal zit of niet.

Samen eten

Na het toernooi eten we met z'n allen lekker patatjes en een snack in de kantine van de sporthal Kruidenwijk. Aan lange tafels met alle deelnemers kunnen we dan nog even napraten over het geslaagde toernooi.

Pubquiz

We sluiten de avond af met een pubquiz. Onder de bezielende leiding van quizmaster wordt in teams gestreden wie de meeste kennis in huis heeft. Enkele fanatiekelingen zijn al maanden aan het oefenen, maar laat dat je niet weerhouden om mee te doen; ieders inbreng kan doorslaggevend zijn! De pubquiz begint om 19.30 uur. Na de pubquiz is er nog voldoende gelegenheid om gezellig een drankje met elkaar te drinken.

Oliebollen verkoop

Gedurende deze dag worden er weer oliebollen verkocht. Vooraf zijn oliebollen te bestellen via de bestelformulieren. Dus je kan gelijk beginnen met de verkoop van oliebollen aan de buren, familie, vrienden, collega’s etc. Alle ouders, familie, vrienden en kennissen die naar het toernooi komen kijken, mogen natuurlijk ook een zak oliebollen kopen. De opbrengst gaat naar de vereniging.

Opgeven

Opgeven voor het toernooi kan door een mail te sturen naar activiteiten@thevalleybucketeers.nl. Opgeven kan t/m zondag 17 december. Vermeld in je mail:


•Welk team je speelt
•Welke snack je wilt, een frikandel of kroket (als je speciale dieetwensen hebt, kun je dit ook via de mail doorgeven)
•En natuurlijk dat je graag mee wilt doen J

Kosten

De kosten van deze dag bedragen 8 euro. Van dit bedrag wordt de zaalhuur en het eten betaald. Dit dien je vooraanvang van het toernooi aan de wedstrijdleiding te voldoen (graag gepast betalen).

Wij hopen dat jullie allemaal mee doen!

Groet,

De Activiteitencommissie