EVENEMENTENAGENDA

 

Oliebollen Mixtoernooi

Natuurlijk wordt er ook dit jaar weer het Oliebollenmixtoernooi georganiseerd. Zaterdag 23 december is het zo ver. Een dag dat we samen het jaar 2017 alvast afsluiten met een gezellig basketbaltoernooi. De officiële uitnodiging ontvang je binnenkort.

 

Nieuwjaarsborrel

Natuurlijk willen we het nieuwe jaar samen inluiden! Dit doen we met een nieuwjaarsborrel bij Café de Kachel in Nijverdal. Samen proosten op een mooi basketbaljaar. Zondag 7 januari, café de Kachel.

 

Valley Buck goes Landstede

Ook dit jaar is er de mogelijkheid om een wedstrijd op eredivisie-niveau te bekijken en wel op zondagmiddag 21 januari. Landstede uit Zwolle speelt dan een thuiswedstrijd tegen de Donar. De wedstrijden tegen het team uit Groningen belooft vaak veel spanning en sensatie. Basketbal op topniveau dus!

 

Sponsorshooting

Natuurlijk gaan we samen weer geld binnen halen voor de club. De jaarlijkse sponsorshooting staat gepland op woensdag 14 maart.

 

Zwemmen met de jeugd

Net als voorgaande jaren kunnen de jeugdleden weer een avond zwemmen en als afsluiting een wedstrijd van Heren Senioren 1 kijken. De datum volgt.

 

Mixtoernooi

Naast het oliebollenmixtoernooi organiseren wij dit seizoen ook het 'gewone' mixtoernooi waarbij iedereen mee mag doen. Dit toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 12 mei. Mobiliseer vast je vrienden, kennissen, buren, familie om mee te doen met het toernooi. Hoe meer zielen; hoe meer vreugd!

 

Valley Buck kamp

Ook voor het jaarlijkse kamp is een datum geprikt. Van 1 t/m 3 juni zal een kampeerboerderij in de buurt weer onveilig worden gemaakt door basketballers van klein tot groot. Deze weekenden zijn legendarisch en die wil je zeker niet missen!

 

All Star Gala

Na een aantal jaren van de agenda te zijn verdwenen staat er voor dit seizoen weer een All Star Gala gepland. Zaterdag 16 juni is het zover.

 

Oud IJzer actie

Voorgaande jaren hebben we met de oud ijzer actie veel geld voor de club opgehaald. Daarom organiseren we dit jaar weer een oud ijzer actie. Zaterdag 15 september gaan we weer langs de deuren om oud ijzer op te halen. Verzamel alvast het oud ijzer van je vrienden, familie, buren en kennissen.

 

Verder staat dit seizoen op het programma:

-   vrijwilligersavond; een gezellige avond voor alle vrijwilligers die het mogelijk maken dat jullie allemaal kunnen basketballen.

Natuurlijk hopen wij jullie allemaal op alle evenementen te zien!

Groeten,
De Activiteiten Commissie