U12-1 SIMPEL LANGS JOLLY JUMPERS

Coach Kim deed een aantal tactische wissels voor het 2e bedrijf wat resulteerde in het vergroten van de voorsprong tot 4 – 30. Wederom was de bank van the Jolly Jumpers zo bezig met de onnavolgbare acties van de Nijverdallers, dat meerdere keren scores in het niets verdwenen. De Valley Bucketeers, gedreven gecoacht door Kim, lieten zich echter niet van de wijs brengen en de tegenstander kreeg geen rust, de ene na de andere mooie actie eindigde in het netje.

Inmiddels had onze journalist het op de tribune niet makkelijker gekregen door enthousiaste fans uit Nijverdal, die zich met de inhoud van het redactionele stuk bezig wilden houden. Stoïcijns bleef onze journalist het spel volgen en halverwege was de stand al opgelopen tot 6 – 66.  Na de rust speelde The Valley Bucketeers te nonchalant en men verzuimde om de score flink op te laten lopen. Pas na een aantal felle onderscheppingen van vooral Rosalie werd de score richting de 100 gebracht. Aan Tycho was het de eer om voor de eerste keer dit seizoen de 100 aan te tikken en hij maakte, zoals ze het bij voetbal zo mooi noemen, direct een volwaardige hattrick. Opmerkelijk was hierbij het enthousiaste aanmoedigen van de bankzitters.

De eindstand was uiteindelijk 10 – 128, waarmee The Valley Bucketeers aangeven nadrukkelijk te gaan meedingen om het kampioenschap. Met deze score heeft het team van Coach Kim het doelsaldo een flinke boost gegeven en de druk bij de concurrent uit Vriezenveen gelegd. Vrijdag a.s. speelt U12 tegen de Kikkers de thuiswedstrijd. Met deze vorm zal het geen eenvoudige opgave zijn voor het team uit Borne om hier punten mee naar huis te nemen.