Zaalwachtschema online!

We mogen weer wedstrijden spelen! Zaterdag 18 september zullen de eerste wedstrijden plaatsvinden.

We hebben voor de eerste twee speelweekenden een schema gemaakt en het schema t/m de kerstvakantie volgt binnenkort.

 

Mocht je nou niet kunnen fluiten of zaalwachten dan moet je zelf voor vervanging zorgen. Kijk in het schema met wie je zou kunnen ruilen en benader diegene persoonlijk! Mocht je nou écht niemand kunnen vinden laat het ons dan de woensdag voor de wedstrijd die je eigenlijk zou moeten fluiten/zaalwachten weten. Dan kunnen wij nog kijken of we iemand kunnen regelen.

 

Van Ruud hebben jullie een mail ontvangen met daarin een uitnodiging voor een online opfriscursus m.b.t je spelregelkennis. Mocht je meer willen leren over de spelregels en hoe het allemaal werkt achter de wedstrijdtafel en tijdens het fluiten, meld je dan aan voor deze avond!

 

We plannen scheidsrechters in vanaf U16. Je wordt dan ingepland met een ervaren scheidsrechter. Zij zullen je dan begeleiden tijdens het fluiten van een wedstrijd.

Ook voor de rest van de spelers geldt, vind je het prettig om tijdens het fluiten tips/adviezen te krijgen laat het ons dan even weten. Dan houden we hier even rekening mee en zullen we je met een ervaren scheidsrechter inplannen.

 

Mochten er nog vragen zijn dan horen we het graag van jullie!

 

Sportieve groeten van,

Willeke de Vries en Milka Velten

 

Klik hier om het schema te downloaden